#16piggaveckor

#16piggaveckor – Vecka 13. Detoxfokus

Är du snäll mot dina organ som hjälper dig med din biotransformation (kroppens egna reningsfunktion)? Om inte kan belastningen bli hög för organen och då kan en detox vara till nytta! Under denna vecka kommer vi att tipsa om vad du kan göra för att underlätta denna belastning. Läs vidare!

Allt det du äter, dricker, smörjer in dig med och andas in ska kroppen kunna göra sig av med utan att det skadar dig och dina celler. Du har säkert hört att levern är viktig vid utrensning av gifter och föroreningar,  vilket stämmer! Men även njurar, lungor, hud och tarmar hjälper till att göra sig av med skräp kroppen inte vill ha. Utöver att göra detta har varje organ andra egna uppgifter att pyssla med varje dygn. Tiden är knapp och kroppen har ju bara 24 timmar på sig! Det som inte blir gjort då får helt enkelt vänta. Så visst kan det vara schysst att hjälpa våra fina kroppar på traven ibland, och då med en detox. Vi vill under denna vecka visa våra bästa tips på hur du kan stärka dina organ i sin biotransformation! Du hittar dem under taggen #16piggaveckor. Vill du också tipsa? Använd taggen #16piggaveckor.

Ta hand om dig!

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *