ekologiska kosttillskott - Great Earth

2 specialprodukter av märket Great Earth

Skönhet kommer inifrån och samma sak gäller för ett välmående hår eller en välmående hy. För att ditt hår och din hud ska må bra behöver den näring inifrån. Håret växer inifrån och ut och huden bildas inifrån och ut. Därför vill jag presentera två produkter som innehåller det som forskning visar att just håret och huden behöver för att må bra.

Näring för ditt hårBeautiful Hair innehåller ett brett spektrum av vitaminer, mineraler, fettsyror och noggrant utvalda näringsämnen som cystein och biotin. Aminosyran cystein är en svavelhaltig aminosyra som är en viktig beståndsdel i keratin. Keratin bidrar till att ge håret lyster och hålla det stabilt och smidigt. Biotin och zink bidrar till att bibehålla normalt hår och koppar bidrar till hårets normala pigmentering.
beautiful hair - great earthNäring för din hy – Denna fullspäckade multivitamin innehåller 29 olika näringsämnen och näringsfaktorer, en tillräcklig mängd av A-, D-, K-, C- och E-vitamin samt hela B-komplexet för att ge kroppen extra energi. Super Hy Vitamins är en depåtablett med upp till 8 timmars utsöndring av B-vitaminerna och vitamin C. Produkten innehåller även en liten mängd mineraler för ökad synergistisk effekt av vitaminerna. Super Hy Vitamins består av ett B-vitaminkomplex i dess aktiva form, eller som metaboliter. Metaboliter tillvaratas av kroppen för direkt användning. Super Hy Vitamins Extra Starka med höga doseringar av B-komplexet, gör att denna produkt är idealisk för människor som lever ett aktivt liv eller när vardagen är för påfrestande. Detta var två av många spännande produkter du hittar i Great Earth’s spännande sortiment. Klicka dig in i webbutiken och hitta nya favoriter som passar just dig!

Publicerat av

Jannica

Hälsorådgivare, Licensierad Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *