Maria Åkerberg Erbjudande

Ännu en gång – 20% rabatt på hela Maria Åkerbergs sortiment!

I detta inlägg kommer vi att berätta lite mer djupgående om hur Maria Åkerbergs varumärke kom till, deras miljötänk, visa upp mångfalden inom sortimentet samt ta tillfället i akt att presentera ännu en ny kampanj tillsammans med Maria. Läs vidare för mer info!

Maria Åkerberg som tidigare hette Dermanord, är ett svenskt hudvårdsmärke med 100% ekologiskt innehåll som förpackas i återvinningsbara material. Deras produkter tillverkas i Frillesås på västkusten och sammanfattas som ekologiskt, högkvalitativt, miljövänligt och närproducerat. Och vilket sortiment de erbjuder! Främst hudvård men också hårvård, makeup, kosttillskott, kroppsvård, solskydd, tillbehör som handdukar, badrockar och mycket mycket mer.

Maria Åkerberg Erbjudande

(Probioskin, Olive Cleansing, Neroli Freshener, Papaya Peeling – Vinnare av Årets Produkt i Beauty Awards)

Från början hade Maria Åkerberg tänkt öppna en hudvårdssalong och till den behövdes produkter. Men det visade sig helt omöjligt att hitta en hudvårdsserie utan mineralolja och syntetiska ingredienser. Utifrån egna behov tog Maria fram ett antal produkter som med tiden blivit en hel serie.

Sedan 1995 har hon arbetat på att få ut budskapet om hur innehållet i hudvårdsprodukter påverkar oss och vår omgivning. På den tiden var det inte lag på innehållsdeklaration. Men eftersom Maria själv inte bara ville tro, utan veta vad hon använde på sin hud, så tänkte hon att det måste finnas fler som tänker så. Som tur är finns det en innehållsdeklartaion på alla produkter och förpackningar idag, vilket ger oss en trygghet och en valmöjlighet att välja det bästa möjliga för oss som konsumenter.

Maria Åkerberg Erbjudande

(Hair Spray Organic, Shampoo Nettle – Vinnare av Årets Produkt i Beauty Awards, Hair Conditioner Energy)

Maria Åkerberg tar även debatten om koldioxidutsläpp på allvar. För att minska mängden plast utvecklades därför en ny typ av förpackning åt hennes produkter. På initiativ av Mikael Åkerberg var Maria Åkerberg först på den svenska marknaden med att använda giftfria förpackningar av koldioxidneutral Bioplast. Detta innebär att miljön inte belastas vid producering av denna typ av plast. Hur bra är inte detta?!

Alla flaskor i samtliga storlekar är numera tillverkade av Bioplast: garanterat giftfritt, koldioxidneutralt och fritt från råolja. Flaskorna källsorteras som ”vanlig” plast. Tomma förpackningar lägger du alltså i plaståtervinningen tillsammans med konventionell plast.

Maria Åkerberg Erbjudande

Sun Kissed Bronzer, Foundation Pure Beige, Lip Gloss Watermelon och Sheer Sand, Lip Care Colour Red Copper samt deras Powder Brush och Blush Brush)

Allas favorit! Maria Åkerbergs kosmetika är skapat utav ingredienser som vårdar och skyddar mot de dagliga påfrestningar huden utsätts för, till exempel olika mineraler som som är bra för huden (järnoxider, talc och titandioxid). Var inte rädd för att prova nya färger, Maria Åkerberg har gott om olika nyanser, så låt fantasin och inspirationen flöda!

Maria Åkerberg Erbjudande

(Tan in a Bottle, Sun Protecting Oil, After Sun Lotion, Aloe Vera)

Visst är det bra när man hittar allt man behöver i en och samma serie? I sommar har verkligen solprodukterna från Maria Åkerberg gått åt som smör i solsken! Inför hösten har de även en superpopulär brun utan sol-produkt, Tan in a bottle, för dig som vill behålla brännan efter sommaren.

OCH NU VILL VI ÄNNU EN GÅNG GÖRA ER GLADA MED 20% RABATT PÅ HELA MARIA ÅKERBERGS SORTIMENT! Du hittar alla produker som vi presenterat i detta inlägg, samt många många fler på vår hemsida, piggabutiken.se ♥

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *