Denna veckan har vi 20% rabatt på allt från Q for Skin och ni verkar redan ha älskat denna kampanj! Vi tyckte därför att det kunde va kul att visa upp de tre produkterna som sålt allra bäst under veckan. Om du ännu inte handlat än kanske du hittar nya favoriter bland dessa, se mer nedan!

svartvinbärskapslar

  • Svartvinbärskapslar – Vår och er absoluta favorit! Dessa veganska kapslar är fyllda med näring och byggstenar som reparerar din hud inifrån (omega-3, 6 och 9, e-vitamin och betakaroten). De passar alla, barn som vuxna och är speciellt bra för dig som har torr hud eller en känslig mage, då de är mycket lättupptagliga.

Lingonkräm

  • Lingonkräm – En ansiktskräm för dig som vill ha en allt-i-ett-kräm! Q for Skins återfuktande Lingonkräm fungerar som en dagkräm, nattkräm, ögonkräm och verkar på djupet som ett serum då den bland annat innehåller Hyaluronsyra. Den ger lyster och motverkar hyperpigmentering, minskar rynkor samt förbättrar elasticiteten i huden, stimulerar cellförnyelsen, balanserar mikrofloran, stärker hudbarriären och verkar återfuktande. Ja, denna kräm har faktiskt allt!

Quick relief shampoo

  • Quick Relief Shampoo – Ett effektivt och återfuktande schampo för dig som har hårbottenbesvär som exempelvis mjäll, klåda, torrhet och beläggningar. Schampot kan även användas som kroppstvål.

♥ MISSA INTE ATT VI FORTFARANDE HAR 20% RABATT PÅ HELA

Q FOR SKINS SORTIMENT TOM. 29/9. Klicka hem dina favoritprodukter HÄR ♥