Lingonkräm

3 storsäljare från Q for Skin

Q for Skin är ett av våra största varumärken på PiggaButiken! Vi skulle därför vilja visa upp de tre produkterna som verkar vara era absoluta favoriter. Q for Skin erbjuder naturliga hud- och hårvårdsprodukter och är specialiserade på torr hy och hårbottenproblem. Har du inte testat Q for Skin tidigare kanske du får en ny favorit du också, läs vidare!

svartvinbärskapslar

  • Svartvinbärskapslar – Våra och era absoluta favorittillskott! Dessa veganska kapslar är fyllda med näring och byggstenar som reparerar din hud inifrån (omega-3, 6 och 9, e-vitamin och betakaroten). De passar alla, barn som vuxna och är speciellt bra för dig som har torr hud eller en känslig mage, då de är mycket lättupptagliga.

Lingonkräm

  • Lingonkräm – En ansiktskräm för dig som vill ha en allt-i-ett-kräm! Q for Skins återfuktande Lingonkräm fungerar som en dagkräm, nattkräm, ögonkräm och verkar på djupet som ett serum då den bland annat innehåller Hyaluronsyra. Den ger lyster och motverkar hyperpigmentering, minskar rynkor samt förbättrar elasticiteten i huden, stimulerar cellförnyelsen, balanserar mikrofloran, stärker hudbarriären och verkar återfuktande. Ja, denna kräm har faktiskt allt!

Quick relief shampoo

  • Quick Relief Shampoo – Ett effektivt och återfuktande schampo för dig som har hårbottenbesvär som exempelvis mjäll, klåda, torrhet och beläggningar. Schampot kan även användas som kroppstvål.

Vilken kommer att bli din nya favorit?

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *