Förbränning

3 kosttillskott som ökar din fettförbränning!

Januari månad brukar innbära en nystart för många! Det kan handla om att börja träna, äta bättre, använda telefonen mindre, plastbanta sitt hem. Ja, allt mellan himmel och jord! För många är ett nytt år startskottet till ett hälsosammare liv. Om man till exempel bär på för många kilon och vill reglera detta med hjälp av kost och träning så finns det även några kosttillskott som kan hjälpa dig och din kropp att förbränna mer. Vi presenterar dem nedan:

Förbränning

Fitnesskapslar från Better You – Kroppen strävar alltid efter att vara i energibalans, alltså att förbruka lika mycket energi som kosten tar med sig. För dig som önskar att minska i vikt handlar det om att försöka minska ditt energiintag och/eller öka din energiförbrukning. Dessa kapslar hjälper din förbränning att maximeras tack vare de utvalda substanserna i dessa kapslar – Chiliextrakt, Cayennepepparextrakt, Grönt te-extrakt, Wakame (japansk brunalg), Maskrosextrakt, Beta-glukaner och jod. De finns både med och utan koffein. De koffeinberikade kapslarna ger en uppiggande effekt som är särskilt lämplig vid träning. Vilken skulle du välja, kapslarna med eller utan koffein?

Förbränning

Chilli Burn från New Nordic – Ett kosttillskott för dig som vill ändra dina kostvanor men känner dig trögstartad och vill öka din energiomsättning snabbt. Passar detta in på dig så bör du testa detta kosttillskott. Chili Burn är en chilibaserad tablett som innehåller extrakt av grönt te samt krom, vitamin-B och magnesium. Kan tas av glutenöverkänsliga, samt av personer som lider av celiaki, laktosintoleranta, veganer och vegetarianer. Finns även i två olika storlekar. Se mer på hemsidan!

Förbränning

Grönt kaffe från Better You – Ett kosttillskott lämpligt för dig som vill ha kontroll över din vikt eller för dig som önskas förbränna mer än vad du gör idag. Grönt kaffe innehåller en extra hög koncentration av ämnet klorogensyra. Klorogensyran förstörs vid rostningen av vanligt kaffe, men finns bevarad i de orostade gröna kaffebönorna. Produkten används främst av personer med ambition att gå ner i vikt. Hallonketon är det ämnet som ger hallonen sin speciella doft, men har på senare tid blivit populärt att användas inom viktkontroll.

Är du sugen på att testa något utav dessa kosttillskott så kan du enkelt klicka dig vidare via länkarna i varje beskrivning av produkterna, för att komma till PiggaButiken.se. Har du ytterligare frågor angående din häsla? Hör då gärna av dig till kundservice@piggabutiken.se för att få personlig rådgivning kostnadsfritt ♥

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *