Hyaluronsyra

3 naturliga produkter med Hyaluronsyra

En av de hetaste trenderna inom hudvård och skönhet är att använda produkter innehållande Hyaluronsyra. Varför är Hyaluronsyra så bra för huden och vilka av våra produkter innehåller detta? Läs vidare för mer info!

Hyaluronsyra är en fuktbindande sockermolekyl som finns naturligt i huden. Tyvärr avtar kroppens egen produktion av Hyaluronsyra med åldern, då kan man istället tillföra detta genom sin hudvård. Hyaluronsyra binder som sagt fukt riktigt bra och ger en stötdämpande effekt i huden, perfekt för dig som är torr och/eller vill ha en anti age-boost. Vi har valt ut 3 favoriter som alla innehåller Hyaluronsyra. Vi börjar med Lingonkrämen!

Lingonkräm

Q for Skins Lingonkräm – Den perfekta allt-i-ett produkten då den fungerar som dagkräm, nattkräm, serum och ögonkräm. Lingonkrämen är återfuktande, lystergivande, bidrar till att minska rynkor och motverkar hyperpigmentering samt förbättrar elasticiteten, dels tack vare Hyaluronsyran. En supersmidig produkt för dig som vill att hudvårdsrutinen ska gå snabbt och ge fina resultat!

Primer

INIKA Organics Pure Primer – En primer används främst för att få sminket att sitta bättre på huden. Eftersom denna primer innehåller Hyaluronsyra så återfuktar den huden rejält innan du lägger på din makeup, vilket får din bas att bli jämn och håller sminket på plats längre. Ge din hud en Hyaluronsyra-boost innan du lägger din makeup, för en jämn och snygg sminkning!

Serum M Picaut

Hydra Miracle Serum från M Picaut – Ett lyxgt anti age-serum som motverkar rynkor och linjer med “tredje generationens hyaluronsyra” som stimulerar cellförnyelsen, bygger upp huden inifrån och förbättrar anti age-effekten. Huden blir mirakulöst återfuktad och får en ny skönhet och lyster. Letar du efter ett riktigt återfuktande serum bör du prova detta.

Hoppas du gillade dessa 3 tips, och glöm nu inte att ge din hud en riktig fuktboost med Hyaluronsyra!

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

2 thoughts on “3 naturliga produkter med Hyaluronsyra”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *