Minetan

3 tips för att lyckas med solbrännan i vinter

Vintern har i princip bara börjat, men är du redan trött på att va torr och blek? Jag brukar trotsa vintern med en riktigt bra brun utan sol och för att få till ett så jämt och snyggt resultat som möjligt vill jag dela med mig av mina tre bästa tips nedan. Läs vidare!

Minetan

Mitt första tips är att skrubba hela kroppen dagen innan du tänkt använda en brun utan sol, just för att exfoliera bort döda hudceller. Smörj gärna in kroppen med en vanlig bodylotion eller olja efter att du skrubbat dig för att tillföra funt till huden.

Mitt andra tips är att använda en riktigt bra brun utan sol-produkt som du gillar, min favorit är helt klart Minetan Classic. En helt naturlig brun utan sol baserad på kokosvatten som är fullproppad med antioxidanter för att återställa hudens fuktbalans samtidigt som huden får nytt liv. Och den ger verkligen resultat direkt! Classic ger en olivbrun finish vilket är alldeles lagom så här års.

Mitt tredje tips är att använda en appliceringsvante för att få ett så jämt och snyggt resultat som möjligt, samtidigt som du slipper kladd.

Vem vill inte ha lite extra färg under vinterhalvåret, jo tack! Just nu får du till och med en appliceringsvante på köpet när du köper Minetan Classic hos oss. Klicka dig vidare HÄR för att komma till erbjudandet på hemsidan.

Hoppas du gillade dessa 3 bus-tips! Kommentera gärna nedan om ni vill ha andra tips inom hudvård och hälsa ♥

Lycka till!

Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *