Detox

3 verktyg för att lyckas med din detox!

Alla strävar efter olika mål! Det kan handla om att ändra kosten, stressa mindre, vara mer positiv, träna oftare osv. Många känner även ett behov av att rensa kroppen från orenheter, socker och gifter. Detta gör kroppen på egen hand, men för att underlätta utrensningen kan man hjälpa kroppen med en detox. Det finns mycket man kan göra för att detoxa, men nedan kommer vi tipsa om 3 verktyg som gör din detoxprocess lite smidigare. Läs vidare!

Detox

Börja med att klicka hem en detoxkur. En av de kortaste detoxarna vi har heter 7 day rapid cleanse från Renew Life som pågår under 7 dagar. Det är en örtkur där du tar två kapslar på morgonen och två kapslar på kvällen tillsammans med ett stort glas vatten. Om du vill testa på en längre kur finns First Cleanse på 15 dagar och Pure Cleanse på 30 dagar. Om du vill veta mer om dessa tre detoxkurer kan du läsa mer i DETTA blogginlägg.

Detox

Förutom en detox är det bra om du börjar fundera på din kost. Om du tycker det är svårt att veta hur och vad du ska äta rekommenderar vi boken Sju steg till ett friskare jag. En inspirerande bok om hur du kan förändra ditt liv och din hälsa med en kost utan gluten, mjölk och socker. Många som läst denna bok känner verkligen hur motivationen till ett sundare liv växer i takt med att förståelsen för kroppen ökar. Vi kan bara hålla med!

Detox

Ett tredje tips är att skippa kaffet under din detox! Byt istället ut det mot ett utrensande te, till exempel Cleanse från Pukka som innehåller nässelblad, pepparmyntsblad, fänkålsfrö, maskrosrot, lakritsrot och aloe verablad. Du kan också byta kaffet mot varmt citronvatten istället, även det hjälper kroppen att få fart på reningsprocessen.

Stort lycka till med din detox!

Publicerat av

Erika

Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *