face mask clearing - ansiktsmask - maria åkerberg

Så motverkar du finnar – Punktbehandla med ansiktsmask

Punktbehandling av finnar? Face Mask Clearing är lösningen! Denna rengörande mask innehåller antioxidanten C-vitamin och djuprengörande Kisel. Silicea/Kisel är en utav de mineraler som man säger är viktigast för huden. Det löser även upp tilltäppta porer, gör huden både fräschare och friskare, samt drar till sig och binder fett, smuts och bakterier. Läs mer!

face mask clearing - ansiktsmask - maria åkerberg

Face Mask Clearing suger upp de orenheter som finns i huden och drar samman porerna. Den är även verksam mot vätska i huden i form av till exempel blåsor. På grund av att den renar så bra så går det att punktbehandla finnar med den. Det kan svida något men det är inget farligt. Du kan applicera den efter behov, vill du punktbehandla flera gånger/dag gör du det, vill du ha den över natten fungerar det också. Om du har slapp hud kan du använda denna masken också då den verkar uppstramande mot slapp hud.

face mask clearing - ansiktsmask - maria åkerberg

Masken appliceras på rengjord hud, gärna peelad. Se dock upp med att applicera den på läpparna, nära ögonen och på allmänt tunn eller irriterad hud. När du lagt på masken så tar det några minuter innan den stelnar. När den gjort det låter du den  vara i ca 5-10 minuter innan du sköljer bort den. Återfukta sedan huden med en dag/-nattkräm beroende på när du gör detta under dagen.

Använd Face Mask Clearing i hela ansiktet 1 gång/vecka för normal till torr hud. Använd den 1-7 gånger/vecka för fet hud. Om du bara vill ha den på problemområden så kan den användas dagligen som en kur men då i max 2 veckor på raken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *