Mask

Ansiktsmask som rengör på djupet

Tycker du om att ta hand om din hud lite extra någon dag i veckan? Jag tillhör den kategorin som mer än gärna lägger en mask minst en kväll i veckan och har en favorit från Esse som renar huden. Jag upplever verkligen att masken har en renande effekt och huden känns klar och fräsch efter varje gång.

Esse Clay Mask innehåller bl.a. betonitlera som drar till sig orenheter och binder tungmetaller. I masken finns också rooibos som är en stark antioxidant, aloe vera extrakt som lugnar, sheasmör som är rik på vitamin E samt andra vårdande och detoxande ingredienser.

För bästa effekt bör du peela din hud med antingen Kakaopeeling (normal hud) eller Enzym peelingen (känslig/irriterad hud). Lägg sedan på ett rikligt lager av Clay Mask och spraya gärna med ett ansiktsvatten några gånger under tiden så masken inte torkar. Låt masken verka 5-10 minuter och skölj med ljummet vatten. När huden peelats och masken fått verka så är huden extra mottaglig för näring så glöm inte bort att smörja in dig ordentligt efter!

Ta dig tiden att ta hand om dig själv lite extra, det förtjänar du!

Kram Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *