Dr.Sannas Ansiktsoljor

Ansiktsolja för just din hudtyp

Vad behöver din hud? Vi är alla olika med olika behov – vissa av oss har känslig hud, medan andras hud är torr. Ibland är huden glåmig och man kan känna att den behöver en extra boost med glow! Hudens behov är föränderlig och därför har Sanna Ehdin nu tagit fram tre ansiktsoljor som består av de finaste växtoljorna, sammansatta för att möta tre av hudens olika behov: vitalisera, lugna eller återfukta. Läs mer om dem i detta blogginlägg och klicka hem den som passar dig.

Dr.Sannas Ansiktsoljor

Invigorating Glow Facial Oil – Morotsolja

  • En näringsrik ansiktsolja för dig med torr, mogen hy. Precis som ett gummiband förlorar sin spänst med åren behöver mogen hud massor av fukt och näring för att behålla sin elasticitet. Denna svagt rosendoftande olja innehåller bland annat morotsolja som ger fin lyster, baobabolja som främjar elasticitet och avocadoolja som har ett högt koncentrat av vitaminer. Naturens egna superkrafter som kan hjälpa din hud att återfå sin naturliga spänst.

Restoring Skin Glow Facial Oil – Havtornsolja

  • En lugnande ansiktsolja för dig med känslig, torr och reaktiv hy. Ibland säger huden ifrån. Den kan protestera genom att bli röd och fnasig, eller bara allmänt torr och trist. Denna allergenfria olja innehåller bland annat havtorn som är känt för sin lugnande effekt på huden, och jättenattljusolja som innehåller höga halter av GLA, en livsnödvändig fettsyra som skyddar huden och ger en bättre hudkvalitet. När din hud är i balans kommer den att visa sin tacksamhet med en vacker lyster.

Vitalizing Skin Glow Facial Oil – Vattenmelonkärnolja

  • Speciellt framtagen för dig med normal- och blandhy. När din hud är frisk och balanserad får den en speciell sorts utstrålning – det vi brukar kalla glow. En av hemligheterna bakom strålande hy finns i vattenmelonens kärna, vars olja innehåller höga halter av vitaminer och linolsyra som hjälper till att minska porerna, och omättade fettsyror som främjar elasticitet och ger en fin lyster. En sommardoftande olja för dig med normal hy och blandhy.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *