anti age - esse plus

Anti-age med Esse Plus

Då och då, med jämna mellanrum, sker vetenskapliga framsteg som förändrar vårt sätt att se på oss själva och vår omvärld. De senaste vetenskapliga rönen från “The Human Microbiome Project” har förändrat vårt sätt att se på hudvård och erbjuder oss nya metoder att dämpa hudens åldrande. Hur? Med bakterier såklart!

Tack vare ”The Human Microbiome Project” har det konstaterats att hudens välbefinnande är beroende av de biljoner mikroorganismer som lever på och i din hud. Detta konstaterande har förändrat vårt sätt att se på hudvård och tillåter oss att tillämpa nya metoder att dämpa hudens åldrande. Esse Probiotic Skincare erbjuder nu Esse Plus (+) som är de mest exklusiva produkter som finns inom varumärket med med levande bakterier.
anti age - esse plusPlusseriens mest avancerade produkt är Probiotic Serum – dess probiotika medverkar aktivt till att förbättra hudens ekosystem och innehåller 1 miljard levande probiotika per milliliter. Det är det första serumet i världen som innehåller levande probiotika.  Vilka resultat har kunnat mätas med Probiotic Serum?

  •  En nyligen gjord studie på 20 kvinnor i åldrarna 36-62 år visade att hudens elasticitet och fasthet ökade på samtliga (100%) av de som deltog i studien.
  • Probiotic serum ökade hudens fasthet med 7,2% efter 14 dagar och med 16,1% efter 28 dagar
  • Probiotic serum ökade även hudens elasticitet med 4,4% på 14 dagar och med 8,8% på 28 dagar. 

anti age - esse plusFantastiskt! Resultaten fortsatte även över tid vilket såklart är väldigt imponerande. 

Förutom Probiotic Serum hittar du många andra spännande produkter med hela tre olika serum, dagkräm, nattkräm och ögonkräm.

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *