INIKA Organic - pure rosehip

Återfukta din hud under sminket

När det är kallt ute och torrt i luften så påverkar det självklart huden. Även den blir torr och tappar lyster. Det är viktigt att komma ihåg att återfukta den, och hur bra är det då inte att en primer kan ha de egenskaperna? En primer används under smink för att skydda huden och för att sminket ska hålla längre under dagen. Här är en produkts som återfuktar din hud så slipper du komma ihåg att smörja in ditt ansikte innan du tar primer och sedan smink. Smidig 2-i-1 lösning! Det sparar även lite tid på morgonen att endast ta en produkt istället för två.

INIKA Organic - pure rosehip

Pure Rosehip Oil är en produkt för ansiktet från märket INIKA Organic. Det är en nyponolja som återfuktar huden samt lindrar eventuell acneinflammation. Samtidigt som det gör allt det så fungerar den alltså även utmärkt att använda som primer under sminket då den återfuktar och ger huden lyster.

INIKA Organic - pure rosehip

Så om du vill effektivisera din rutin på morgonen så är verkligen denna fantastiska olja något för dig. Bara som olja för att återfukta ansiktet, som primer för att din makeupbas ska hålla längre, eller varför inte båda två?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *