After Sun Lotion

Återhämta huden med naturlig After Sun Lotion

Ett måste under sommartid! Det är otroligt lätt att bränna sig nu när solen varit framme så mycket och intensivt (vilket vi verkligen fått bekräftat efter alla historier ni skickat in om gånger då ni bränt er som mest). Otäckt! Därför är det så viktigt att alltid ha en bra After Sun Lotion hemma, för tillfällen som dessa.

After Sun Lotion är en svalkande lotion som lindrar solexponerad hud och samtidigt återfuktar och mjukgör din kropp. Denna lotion absorberas snabbt av huden och kan användas till både kropp och ansikte. Den är mild och passar alla hudtyper samtidigt som den har en ren och frisk doft, som faktiskt påminner om medelhavet.

Förra veckan startade vi en tävling som nu är avslutad, där 10st vann varsin After Sun Lotion efter att ha berättat sitt värsta minne då hen bränt sig. Dock var ni otroligt många fler än bara 10st som var med och tävlade och därför vill vi nu göra något mer för er. Till er som inte vann (och alla andra också såklart) har vi nu tagit fram ett erbjudande där ni får en After Sun Lotion 30 ml från Maria Åkerberg om ni handlar valfria produkter hos oss på Piggabutiken.se. BRA VA? Så in och kika på hemsidan, och om du kommer över 500kr så skickar vi med denna lilla solgåva till dig ♥

Ha en strålande fin dag! Kramar från oss (:

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *