hund - maria åkerberg

Även hunden får duscha i MÅ

Eftersom jag själv är noga med vilka hudvårdsprodukter jag använder, är jag även mån om vad jag använder till min hund. Enya har ett ekologiskt hundschampoo, men då jag inte hade det till hands fanns Maria Åkerbergs Hair & Body Shampoo till dagens räddning! Detta schampo innehåller milda rengörande ingredienserna som kommer från kokos och majs, vilka tillåter huden att behålla sin naturliga, skyddande syramantel.

Enya har känslig hud och jag har tidigare provat flera hundshampoon som ska vara anpassade för hundar med känslig hud. Men Hair & Body Shampoo Rosemary har jag använt på henne tidigare och det är dessa naturliga alternativ som passar henne bäst. Huden blir inte uttorkad och pälsen blir så mjuk och fin.

hund - maria åkerbergEn vanlig fråga vi får på Piggabutiken.se är om produkterna vi säljer är djurtestade? Numera är det förbud mot djurtester på slutprodukter som säljs i Sverige och därmed ses det som icke relevant information att skriva ut det på förpackningarna. Maria Åkerbergs produkter har alltså aldrig testats på djur varken när det gäller enskilda ingredienser eller färdiga produkter. hund - maria åkerbergKänns tryggt för alla djurälskare (och även i detta fall en beskyddande matte).

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *