24/7 balm - Care of Gerd

Balm som skyddar kinderna mot kyla

Förra veckan hade snön lagt sig som ett täcke över lilla Tranås. På vägen till jobbet kunde jag känna hur kylan bet i kinderna och jag var helt rosig när jag äntligen kom in i värmen så jag känner verkligen att det är dags att börja använda balm nu. I år väljer jag en vattenfri balm som skyddar känslig hy mot kyla, den är ganska ny hos oss så det ska bli spännande att prova den! 

24/7 balm - Care of GerdBalmen som heter 24/7 Balm är i det närmaste doftfri och precis som alla andra produkter på Piggabutkiken.se innehåller den endast naturliga ingredienser. Just denna balm är gjord av ekologisk jojobaolja, solrosolja och bivax från svenska Lappland. 24/7 balm - Care of GerdAnvänd den som skydd mot kyla på kinder och näsa. De skyddande oljorna och vaxerna är rikligt feta för att huden skall få maximalt skydd. 24/7 balm - Care of GerdKänner på mig att detta kan bli en favorit!

2 thoughts on “Balm som skyddar kinderna mot kyla”

  1. Också nyfiken på denna balm som har intressant historia bakom sig. Men är fundersam hur den ska användas under dagen, bäst nog att smörja sig innan man går ut men make-upen kommer väl smälta?

    1. Hej Kasia!

      Ja, den är verkligen så underbar! Du behöver inte smörja dig precis innan du går ut, lägg bara till balmen i din morgonrutin och låt den sjunka in lite innan du sminkar dig. Den kommer ge gott skydd hela dagen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *