Förra veckan hade snön lagt sig som ett täcke över lilla Tranås. På vägen till jobbet kunde jag känna hur kylan bet i kinderna och jag var helt rosig när jag äntligen kom in i värmen så jag känner verkligen att det är dags att börja använda balm nu. I år väljer jag en vattenfri balm som skyddar känslig hy mot kyla, den är ganska ny hos oss så det ska bli spännande att prova den! 

24/7 balm - Care of GerdBalmen som heter 24/7 Balm är i det närmaste doftfri och precis som alla andra produkter på Piggabutkiken.se innehåller den endast naturliga ingredienser. Just denna balm är gjord av ekologisk jojobaolja, solrosolja och bivax från svenska Lappland. 24/7 balm - Care of GerdAnvänd den som skydd mot kyla på kinder och näsa. De skyddande oljorna och vaxerna är rikligt feta för att huden skall få maximalt skydd. 24/7 balm - Care of GerdKänner på mig att detta kan bli en favorit!