Q for Skin

Bevara huden mjuk och len hela sommaren!

Vi har sagt det förr och vi säger det igen: Smörj, smörj, smörj! Att bevara vår hud mjuk och len även om vi utsätter den för salta bad och soliga dagar är inte svårt. I Q for Skins koncept finner du enkla produkter som vänder sig till hela familjen! Att alla ska kunna använda sig av samma schampo/tvål/lotion/olja ser vi som självklart. Q for Skin har i samarbete med frisörer och skickliga kemister tagit fram hud- och hårvårdsprodukter just för detta. Läs mer!

Q for Skin

  • Att tvätta kropp och hår med Hair & Body Shampoo passar hela familjen. Havre och aloe vera återfuktar och milda tvätttensider från kokos gör rent både hår och kropp.
  • Blackcurrant Oil tillför livsviktiga fetter från bland annat svartavinbärsfrö i en bas av kokos.
  • Quick Repair Cream återger huden en fin balans av fukt men framförallt fett som tillför kroppen näring och lätt kan tränga ner i huden.

Vill du ge din kropp bästa möjliga förutsättningar så matar du även huden inifrån med Svartvinbärskapslar. Dessa kapslar är ger lättupptagliga byggstenar till både huden , hormonsystemet och immunförsvaret. De är i perfekt balans mellan omega 3 och omega 6, av en fantastisk kvalitet för oss människor. Att de dessutom är en hållbar resurs för oss att få i oss just  lättupptaglig omega 3 och omega 6 av god kvalitet ser vi som en bonus!

Alltså, Det handlar om den dagliga rutinen. Att tillföra svartvinbärsfröolja inifrån och utifrån är varken svårt, krångligt eller tidskrävande. Våga prova du också och njut av din bästa hud hela sommaren!

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *