brun av betakaroten

Bli brun snabbare – därför hjälper det att äta morötter

Vem drömmer inte om en snygg hälsosam solkysst hud nu när solen och värmen äntligen är här! Du har säkert hört att om du äter morötter blir huden brun snabbare. Det stämmer faktiskt! Men då måste du äta en hel del morötter för att du ska märka skillnad. Det ämne i morötter som förstärker hudens bruna nyans heter betakaroten, vilket du kan få i dig i mycket högre dos via kosttillskott. betakaroten - better youEtt exempel på dessa kosttillskott är just Betakaroten från BetterYou. Betakaroten är omtyckt just för sin egenskap att göra huden brun – och för att skydda huden inifrån. Betakaroten är populärt under sommarsäsongen, då ämnet lagras i hudens fettlager och förstärker hudens bruna färg. Perfekt om du vill njuta av solen och hjälpa hudens förutsättningar att bli brun lite snabbare. betakaroten - better youMen det kanske viktigaste är att betakaroten kan skapa ett naturligt skydd mot solen. Betakaroten hjälper nämligen kroppens hudceller att producera melanin som skyddar huden. Förstadium till A-vitamin Betakaroten är en karotenoid som finns rikligt i morötter. Den fungerar som en antioxidant och är ett förstadium till A-vitamin. Men självklart tycker jag att du fortfarande ska smörja in dig med solskyddsfaktor för att minutera risken för att bränna dig.solskydd - rosenserienVarför inte använda rosenseriens solskyddskräm med just, betakaroten.

Tänk på att sola med måtta och var rädd om dig!

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

3 thoughts on “Bli brun snabbare – därför hjälper det att äta morötter”

  1. Jag använder mig utav Melanotan 2 Nässpray , ,super nöjd med resultatet för att bli snabbt brun och få perfekta solbränna utan att spendera timmar i solen.

    Sveatan säljer Melanotan 2 Nässpray 10 mg av hög kvalite och grymt bra priser.

    1. Hej Petra! Dessvärre säljer inte vi dessa produkter, men så kul att du hittat något som passar just dig! 🙂 Ha en fin dag! Pigga hälsningar, Victoria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *