detox - renew Life

Bli den bästa versionen av dig själv – Sätt fart på kroppens egna reningssystem

Hej på er! Nu känner jag att det är dags att rensa kroppen och börja om så jag känner mig helt fräsch och pigg. Att bli den bästa versionen av mig själv helt enkelt! Ett sätt att hjälpa kroppen att rensa sig från slaggprodukter är att göra en detox. Vilka är med mig på en detox? Du hittar flera olika örtkurer på Piggabutiken.se som du äter för att sätta extra fart på kroppens egna reningssystem. I detta blogginlägg berättar jag mer om en av dessa kurer, men ger även tips på andra saker som stärker effekten av utrensningen ännu mer. Efteråt vet jag att jag kommer känna mig piggare, gladare och må mycket bättre.

Det finns som sagt olika detoxar som du kan klicka hem här. Vill du köra den kortaste kuren rekommenderar jag 7 day rapid cleansemed kapslar som räcker en vecka. Dessa kapslar innehåller inga konstigheter utan bara rena örter som hjälper din kropp att driva ut gifter helt naturligt.7 day Rapid Cleanse är en mycket effektiv detoxkur som genomförs på 7 dagar. Innehåller örter som rödbeta, gurkmeja, chlorella och maskros. En intensiv kur som är perfekt till dig som vill göra en snabb förändring och inte har tiden för en längre kur. 7 Day Rapid Cleanse bygger på samma koncept som övriga reningsprodukter i Renew Life-serien med en morgondos och en kvällsdos. Du kan själv välja vilken nivå du lägger dig på under detoxen. Det viktiga är bara att du gör det och tänker på vad du äter och känner efter hur du verkligen mår. För bästa effekt av din detox rekommenderar jag att du lägger om din kost under tiden du äter kapslarna. Det behöver inte vara svårt utan tänk på att äta så naturligt som möjligt. Ät mycket frukter, grönsaker, nötter, bönor, linser, örtteer, kycklig och lax i mindre mängder, och byt ut mjölken till kokosmjölk, mandelmjölk osv. Undvik  mejerier, raffinerat socker, koffein, alkohol, nikotin, gluten, laktos. Det behöver inte vara svårt och för att underlätta det ännu mer för dig vill jag rekommendera boken ”Sju steg till ett friskare jag”  som är både utbildande och inspirerande med fantastiska recept på hälsosam mat. detox - renew LifeUnder tiden du detoxar ska du även försöka stressa mindre och inte träna för hårt utan satsa på fler promenader och lättare träningspass. Tänk också på att dricka mycket vatten! detox - renew LifeAvslutningsvis är mitt tips att planera in vila. Jag vill att du verkligen vilar på riktigt och att du faktiskt tar dig tid till att göra det. Planera in yoga, meditation eller en skön massage. Var harmonisk och försök att inte stressa. Varva ner och tänd några ljus och lyssna på lugn musik.detox - renew LifeLycka till och tveka inte att höra av dig om du har några frågor genom att mejla kundservice@piggabutiken.se. Nu kör vi!

(Psst! Vill du ha ett doftljus hittar du handgjort veganskt doftljus av sojavax här).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *