bobbys superhair - längre hår

Bobbys Superhair för längre hår

Strävar du efter ett friskt, mjukt, glänsande hår? Klicka hem kostillskottet Bobbys Superhair och tillgodose kroppen med de vitaminer och mineraler som håret behöver för att växa optimalt. Håret växer inifrån och ut, så det är där du måste börja med din hårvård för maximal effekt. Hur funkar det då? Fortsätt läs så förklarar vi mer.

Hur kan dessa kapslar hjälpa ditt hår? Det är faktiskt väldigt logiskt när du väl tänker på det. Det du ser av håret är inte levande och den inre strukturen kan därför inte påverkas utifrån. Hårets tillväxt är altså beroende av näring som når hårroten inifrån. Det vi äter blir till våra byggstenar, och dessa kapslar innehåller de nyttigheter ditt hår behöver. bobbys superhair - längre hårGe dem en chans och hör av dig till oss med före och efterbilder. Klicka hem kapslarna här nu när det är extra bra pris!

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

2 thoughts on “Bobbys Superhair för längre hår”

 1. jag har alltid haft långt hår men fick klippa av det till axlarna pga blekt sönder det så tappade mkt hår, mitt hår e fortfarande väldigt torrt o skadat. fungerar dessa vitaminer? i vanligafall brukar mitt hår bli långt igen på 2 år.
  men de kanske går fortare med dessa? jag har beställt hem olaplex no 3-
  synd vitaminerna e så dyra men ni kanske har något rabatt kod?

  1. Hej Ida!

   Dessa vitaminer har visat väldigt fina resultat och många har hört av sig och sagt att håret växer mycket snabbare och känns fylligare. I dagsläget har vi tyvärr ingen rabattkod. Men jag tycker absolut att du ska testa dem eftersom så många märker skillnad 🙂

   /Pigga-Viktoria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *