Body Lotion

Body Lotion bäst i test – Våra fem favoriter

Att smörja in sig med en väldoftande body lotion kan ta ditt hemmaspa till en helt annan nivå. Om dofterna dessutom kommer från naturen och är helt naturliga så känns det förstås ännu bättre! Därför listar vi här top 5 av våra mest väldoftande bodylotions, självklart helt naturliga och giftfria.

Body Lotion

1. Ge dig själv en härlig upplevelse med Moonsuns bodylotion. Den tillför huden fukt och är härligt mjukgörande, samt efterlämnar en gudomlig doft av kryddig citrus. Det här är som balsam för både kropp och själ! Moonsun varumärke är baserad på aromaterapi vilket betyder att eteriska oljor utgör en del av innehållet. Det passar inte alltid den känsliga huden, eller den som inte tycker om/klarar av dofter. Aromaterapi är aktiverande ner på cellnivå både i den psykiska och fysiska delen i kroppen och denna känns verkligen riktigt skön mot kroppen!

Body Lotion

2. C/o Gerds Eco Body Lotion är en härligt mjukgörande kroppslotion för den torra huden. Den innehåller bland annat mjukgörande avokadoolja samt shea- och kakaosmör. Men nog om dess fantastiska och ekologiska innehåll och vidare till det viktigaste i denna lista, doften! Med lingonfröolja och eteriska oljor av citrus som ger lotionen fräschör och ytterligare förstärker dess välgörande egenskaper kommer du att uppleva vad det verkligen innebär att nära huden med ekologiska ingredienser. En riktigt ljuvlig och uppfräschande doft!

Body Lotion

3. Rosenseriens kroppskräm med havtorn! Här är en ekologisk bodylotion med mild doft som passar hela familjen. När du först smörjer in dig är det en ljuvlig doft av rosor. Här kan du känna dig trygg genom vetskapen att växterna i denna bodylotion inte besprutas med kemikalier eller konstgödslas och att de även handplockas. Doften på Rosenseriens produkter är en mycket lätt rosdoft, inte den söta tunga som var vanlig förr. Doften uppskattas mycket, inte minst av dem som är känsliga för dofter. Rosendoft är också en doft som många doftallergiker tål. Den är också flyktig vilket gör att du inte luktar länge efter du haft på en produkt, vilket är bra för dem som t.ex. arbetar på sjukhus eller jobbar med människor som är doftkänsliga.

Body Lotion

4. Maria Åkerbergs Body Lotion White Chocolate. Denna body lotion innehåller kakaosmör och vaniljextrakt som ger en riktig lyxkänsla. Det väldoftande vaniljextraktet tas från orkidéer på Madagaskar. Gillar du doften av vit choklad (vem gör inte det)?? Då kan vi lova att du inte kommer bli besviken på denna!

Body Lotion

5. Dr. Sannas body lotion innehåller massa härligheter så som probiotika, broccolifröolja och Omega 3-6-9. En len body lotion med närande och återfuktande egenskaper, samt en upplyftande doft av lavendel, apelsin och bergamott. Denna body lotion gör din hud mjuk och smidig, samtidigt som den återfuktar och ger ett bra skydd mot uttorkning under hela dagen.

Dessa är våra absoluta favoriter under sommaren! Har ni testat någon och vad tycker ni om dem? Vi tycker det är så roligt att få höra era åsikter ♥

 

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *