Eco By Sonya

Brun utan Sol med Eco by Sonya – Nytt på PiggaButiken!

En spännande nyhet som många utav er redan verkar känna igen är Eco by Sonya, ett populärt varumärke från Australien som erbjuder hudvård, kroppsvård och grymma brun-utan-sol produkter. Hela sortimentet baseras på ekologiska ingredienser, är helt veganska och kommer aldrig testas på djur. Precis vad vi gillar! Se mer av deras utbud nedan.

Eco by Sonya uppkom när grundaren Sonya år 2010, fick reda på att hon och hennes syster fått Malignt Melanom, den farligaste sorten av hudcancer. Den beror oftast på att man bränt sig flera gånger i solen, vilket är lätt hänt i Australien. Hon och hennes syster började med spraytan istället för att sola, men var inte alls överens med innehållet av dessa produkter. Därför började Sonya skapa sina egna brun utan sol-produkter, enbart av naturliga och ekologiska ingredienser. Eco by Sonya blev sedan Australiens första eco-certifierade spray tan märke med grymma brun utan sol-produkter. Från dessa kom även en hel hudvårds- och kroppsserie också.

Eco By Sonya

(Super Acai Exfoliator, Eye Compost Cream, Glory Oil, Super Fruit Hydrator, Super Citrus Cleanser)

Hennes hudvårdserie innehåller naturliga ingredienser och superfoods som acai, spirulina, pumpakärnor med mera. Allt för att ge din hud en riktig näringsboost! Deras produkter passar alla hudtyper, speciellt dem med känslig hy. Glory Oil, som är en reparerande ansiktsolja verkar redan vara en klar favorit! Såhär skrev en utav våra kunder nyligen om produkten:

“En helt underbart vårdande olja som både läker huden, minskar ärr och fina linjer. Jag har använt oljan på ett ganska så nytt ärr i ansiktet och det har minskat rejält. Även mina fina linjer i ansiktet och på halsen har blivit mindre synliga.. Väldigt dryg, bra pris. Kommer att köpa igen.” – Linda

Eco By Sonya

(Lemongrass Cleansing Foam, Coconut Mint Body Wash, Coconut Deodorant, Coconut Body Milk, Pink Himalayan Salt Scrub)

Kroppsserien är baserad på kokos och har allt du behöver för en frisk och fräsch hud. Rengöring för kropp, ansikte och händer, unisex deodorant, bodylotion och en fantastisk kroppsskrubb. Dessa bör du med fördel använda innan du använder solprodukterna nedan. Att exfoliera och återfukta kroppen innan brun utan sol är a och o för att få ett jämnt och fint resultat.

Eco By Sonya

(Body Tan Water, Winter Skin, Face Tan Water, Invisible Tan, Cacao Tanning Mousse)

Och nu till dessa godingar! Vad du än behöver i brun utan sol väg så finns det här. Både som kropps- och ansiktsvatten som gradvis ger en fräsch solkysst look, som lotion och även som mousse om du gillar det bättre. Dessa produkter har vunnit fina priser i International Beauty Awards tack vare sina fina ingredienser och av resultaten dem ger. Nu kan du bli brun utan att utsätta dig för skadliga UV-strålar!

Ännu mer produkter finns på hemsidan så missa inte att spana in mer av Eco by Sonyas sortiments!

Kram Victoria

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *