Peeling

Därför bör du använda ansiktspeeling!

Vill du ha en frisk hy full av lyster? Då är ett tips att peela ansiktet 1-2ggr i veckan. Detta gör man för att få bort gamla döda hudceller från hudytan så att nya hudceller stimuleras. Det gör även att produkter så som serum, mask och kräm kan gå djupare ner i huden och arbeta efteråt. På PiggaButiken har vi många olika ansiktspeelingar att välja mellan, beroende på dina behov och hudtyp. Nedan presenterar vi några av dem!

Peeling

För dig som har en mer tåligare, fet- eller blandhy rekommenderar vi att du väljer en peeling med större och grövre korn i. Exempel på dem är Cocoa Exfoliatior, Super Acai Exfoliatior och AHA & Jojoba Peeling.

Peeling

Har du en mer torr eller känslig hy rekommenderar vi att du väljer en peeling som är lite mer skonsam, med mindre korn som smälter in i din hud. Välj då Microderm ExfoliatorPapaya Peeling, Exfoliating Peel Mask eller Gentle Peeling.

Du hittar alla våra peelingar HÄR och samtliga masseras in på väl rengjord hud och sköljs rikligt med vatten. Huden känns så fräsch och ren efteråt, en underbar känsla!

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *