Gaia - man

Den perfekta presenten – ekologisk hudvård för män

För att tilltala de mest kräsna männen består dessa hudvårdsprodukter av nogrannt utvalda naturliga, organiska extrakt. Vegetabiliska oljor och rena eteriska oljor rengör, återfuktar och föryngrar samtidigt som de eteriska oljorna skapar aromaterapi som glädjer sinnena. Den uppfriskande lime- och mint doften av ansiktstvätten skapar en fräsch och föryngrad känsla hela dagen.

Många kanske tror att det skiljer mycket på manlig och kvinnlig hudvård, men så är inte fallet. Det finns dock några generella skillnader som kan vara bra att känna till;
  • Män har oftast en tjockare hud med större och synliga porer.
  • Männen har skägg som dels gör huden grövre under ett längre perspektiv samt gör huden lite känslig efter åratal av rakning.
  • Män har oftast mer talgkörtlar i huden vilket resulterar i att män oftast har fetare hy än kvinnor.
  • Det finns också en del forskning på att männens hud åldras senare än kvinnans, eftersom att männens hud innehåller mer kollagen(ett fiberprotein) men när den väl börjar åldras så går det fortare.
Dessa två produkter är verkligen idealet inom naturlig och ekologisk hudvård. En skonsam och skön ansikts- och kroppstvätt tillsammans med en lätt fuktighetskräm håller huden mjuk och smidig hela dagen. Svalkande ekologisk Spearmint lämnar huden fräsch utan att kännas fet och glansig. Gaia - man
Sammansatta av ingredienser som kan hjälpa i kampen mot typiskt manliga frågor såsom irritation vid rakning, inåtväxande hårstrån, överdriven oljighet, tilltäppta porer och uttorkning. Innehåller inte tvål eller andra ingredienser som vanligtvis irriterar, vilket gör den lämplig för känslig hud. Vegan-vänliga (innehåller inga animaliska biprodukter) kvaliteten av ekologiska rena ingredienser till ett bra pris.

Det gäller att rengöra huden morgon och kväll ordentligt för att få bort orenheter och påfrestningar utifrån, sedan följa upp med ansiktskrämen för att återfukta huden och göra den mjuk, både morgon och kväll. Du produkterna här!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *