Deolicious

Deolicious – En effektiv och naturlig deodorant

Vi vet att det är svårt att hitta en naturlig och fungerande deodorant! Det man får göra är att testa sig fram, då det är väldigt individuellt vad som fungerar för olika personer. Därför är det också svårt att rekommendera en enda deodorant till er alla där ute. Det vi kan göra är att presentera dem vi har och de vi genuint gillar och tycker fungerar. Vi har redan skrivit om deodoranterna från Schmidt, c/o Gerd, Rosenserien, Saltstenen från Maria Åkerberg med flera. Idag vill vi istället presentera Gotlands stolthet – Deolicious.

Deolicious

Deolicious är en helt naturlig, giftfri och ekologisk creme-deodorant som är effektiv mot svettlukt och minskar även mängden svett på ett naturligt sätt utan aluminium och andra kemikalier. Istället för att dölja svettlukten med en parfym, jobbar Deolicious med att eliminera bakterierna som orsakar lukten.

Vid applicering doftar den friskt och lite mint-aktigt, men blir sedan helt doftfri och kan användas av både män och kvinnor i alla åldrar. De finns i tre olika dofter och två olika storlekar.

Urskog har en lite maskulin doft av cederträ och rosmarin.

Doftfri som är helt doftfri, såklart (:

Extra Mild som även den är doftfri och för dig som har extra känlig hud

Vilken skulle passa dig bäst? ♥

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *