Clearing treatment

Djuprengörande kur för ansiktet

Clearing Treatment är ett kit med två hudvårdsprodukter från Maria Åkerberg. Du får en härlig peeling och en mask, båda till ansiktet. Produkterna du får med är AHA & Jojoba Peeling och Face Mask Clearing, två populära produkter som tillsammans blir en underbar djuprengörande kur.

Clearing treatment

Gör bara så att du applicerar peelingen och peelar huden. Efter det borstar du bara bort de överblivna kornen och applicerar ansiktsmasken över peelingen. Låt produkterna verka tillsammans i minst 20 minuter, att ha över natten är ett bra alternativ om du vill få ut så mycket som möjligt av produkterna. Efter att du haft dem, även om det är i 20 minuter eller över natten så sköljer du bort det med vatten.

Clearing treatment

Varför just detta kit? Jo, det ger dig en maximal renande effekt. Du kan se fina resultat snabbt, redan efter två veckor. Samtidigt som denna kur rengör din hud, tillför den mycket fukt också. På grund av dess renande och balanserande egenskaper är dessa två produkter speciellt bra för dig med acne, rosacea eller allmänt fet och oren hy, men passar alla hudtyper.

Om du vill ha slät och fräsch hud, testa detta fantastiska kit!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *