Dr.Hauschka

Tips på ekologiskt hudvårdsmärke

Dr. Hauschka är ett utav våra ekologiska hudvårdsmärken som hyser stor respekt för hudens egna förmåga att både förnya och skydda sig själv samtidigt som deras produkter främjar denna process och hjälper den att återfå balans. I detta blogginlägg berättar vi lite mer om detta fantastiska varumärke. Läs vidare!

Dr.Hauschka

Alla ingredienser i Dr. Hauschkas produkter fyller en viktig funktion var för sig, men det är först när de blandas som den fantastiska produktkvaliteten skapas. Produkterna har en stärkande och balanserande effekt på hela din kropp. För att skapa denna effekt studerar Dr. Hauschka cellernas förnyelsecykler och tar hänsyn till det naturliga kretsloppet när de odlar, driver upp och skördar råvarorna som används. Dessutom låts växterna mogna i sin egen takt tills att tillverkningen sker, vilket är resultatet av de näringsrika produkterna.

Dr.Hauschka

Bredden på detta varumärke är stor! De erbjuder ansiktsvård, kroppsvård, dusch och badprodukter, samt allt du behöver för din makeup. Ekologiskt och naturligt, det älskar vi lika mycket som ni! Klicka dig vidare HÄR för att komma till vår hemsida där du finner alla Dr. Hauschkas produkter ♥

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *