Sheer Lipstick Dr.Hauschka

Dr.Hauschkas Sheer Lipsticks

Dr.Hauschka har flera olika nyanser på deras läppglans/läppstift och ibland kan det varas vårt att veta vilket färg man är ute efter. De har både ljusa och lite mörkare färger på deras glans och för att hjälpa dig med ditt val så har jag därför gjort swatches på varje nyans, för att du lättare ska kunna välja.

Nyanserna är i nummerordning, men 01 längst till vänster, sedan 02 osv. Som ni ser så skiljer de sig en del, men alla är:

– 100 % naturliga och/eller ekologiska, certifierad enligt NATRUE-standard
– innehåller inga syntetiska doft-, färg- eller konserveringsämnen
– innehåller inga mineraloljor, parabener, silikoner eller PEG
– dermatologiskt testade
– icke djurtestade
– råvaror, så vitt det är möjligt, från kontrollerade ekologiska eller biodynamiska odlingar och bearbetade under korrekta villkor

Dessa fina läppglans glänser på läpparna och känns inte kladdiga och smuliga. De glider smidigt på och känns knappt. Mineralpigmenten och extrakten kommer från läkeväxter och då framförallt nypon, arganolja och bivax vilket gör så att fuktigheten i läpparna bevaras.

 

Lipgloss Dr.Hauschka

01 Majalis – En ljus, naturlig färg med mycket glans. Passar till det mesta, jobb, vardag eller fest. Detta är ett glans för dig som inte vill ha allt för tydliga läppar. Ger en fin touch till makeupen, utan att ta allt fokus. Perfekt för dig som föredrar nude-läppar.

02 Rosanna – Aningen mörkare än 01 men ändå en diskret färg som passar till det mesta. Räknas som nude-färgat men har lite mer pigment än 01. Superfint till vilken sminkning som helst.

03 Muskrose – Ett snyggt glans med mycket färg. Aningen brun-rött/vinrött, även kallat burgundy. Passar till det mesta men framförallt lite mer varma och guldiga sminkningar då detta glans inte är riktigt lika neutralt som de två ovanstående nyanserna.

04 Florentina – Detta glans är det mörkaste och mest utåtstickande glanses bland Dr.Hauschaks Sheer Lipstick. Det drar år det röda hållet och är perfekt för fest eller andra finare tillställningar. Passar alla sminkningar, varma som kalla.

05 Zambra – Glanset som drar mest åt det bruna hållet. Väldigt fin nude-färg som passar till allt. Man skulle kunna säga att detta är en mer pigmenterad och stark variant av 01. Passar till varma och bronziga sminkningar.

06 Aprikola – Liknar 01 men drar lite mer åt det orangea hållet. Passar till alla tillfällen och alla sminkningar. Perfekt som ett vardagsgloss med lite sting i. Snygg detalj som blir pricken över i till din sminkning, utan att ta all uppmärksamhet.

Sheer Lipstick Dr.Hauschka

Alla glossen håller länge men om de behöver fyllas på till exempel efter en måltid eller liknande så görs det utan problem. De blir inte kladdiga eller klumpiga. De är ett perfekt alternativ att ha med i väskan eller fickan då de dessutom är små och behändiga.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *