Dr. Sannas

Dr Sannas är helt naturligt och 100% veganskt

Dr Sannas har blivit ett allt mer uppmärksammat varumärke i hälsobranchen. De har allt du behöver för hud- och kroppsvård och deras utgångspunkt är enkel. De arbetar bara med ingredienser som vi vet idag är bra för både huden och kroppen. Deras produkter är alla GMO-fria, veganska, Cruelty free och ekologisk (så långt det är möjligt och rimligt). Alla produkter är även godkända av en doktor i immunologi, en hudläkare, en homeopat och även en näringsterapeut. Läs vidare för att komma till veckans erbjudande!

Dr Sannas produktionsteam framställer produkter som gemene man efterfrågar samt det de själva vill ha i sin dagliga rutin. För att lyckas med detta använder de all tillgänglig kunskap om människan och hälsoområdet, och därefter skapar produkter som de själva använder och vet är bra. Vi gillar dem skarpt!

Just nu har vi 20% rabatt på hela Dr Sannas sortiment, så om du inte testat några av deras produkter än, så är det hög tid nu! För att komma till erbjudandet kan du enkelt klicka dig vidare HÄR.

Dr. Sannas

Ha en härlig torsdag fina ni!

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *