Dr. Sannas

Dr. Sannas produkter får ny design!

En spännande och supersnygg förändring har skett hos Dr. Sannas! De har nämligen gjort om sina produkter, förpackningar och även kommit med en hel del nyheter. Nedan tänkte jag visa upp dem alla så häng med!

Dr. Sannas

Multikräm – Denna populära kräm har fått en snygg lila design och är lika bra som innan. Krämen går att använda på hela kroppen, även ansiktet och är superbra om du är extra torr vid denna årstid.

(Nyhet) Ansiktskräm normal/blandhy – Två nya ansiktskrämer har tillskommit. Denna är för normal och blandhy och absorberas lätt i huden, minskar porerna och tillför fukt under hela dagen.

(Nyhet) Ansiktskräm torr/mogen hy – Den andra ansiktskrämen är för torr och mogen hy. Den ger näring till huden, motverkar torrhet och skyddar mot yttre påfrestan.

(Nyhet) Ögonkräm  – Denna ögonkräm är också ny och passar alla hudtyper. Krämen ökar elasticiteten kring ögonen, motverkar fina linjer, håller fuktbalansen och känns lätt kring ögonen.

Dr. Sannas

Närande ansiktsolja för torr/mogen hy – Den föredetta Invigorating Glow Facial Oil som nu heter närande ansiktsolja. Denna olja boostar och återfuktar torr och mogen hud.

Vitaliserande ansiktsolja för normal/blandhy – Denna olja hette innan Vitalizing Skin Glow och är en lättabsorberande och fuktighetsbevarande ansiktsolja speciellt framtagen för dig med normal och blandhy.

Lugnande ansiktsolja torr/känslig hy – Denna lugnande olja hette innan Restoring Skin Glow Facial Oil och innehåller havtornfruktolja som har en lugnande effekt och jättenattljusolja som ger huden en fin lyster och främjar dess elasticitet.

Dr. Sannas

(Nyhet) Ansiktssåpa – Denna ansiktssåpa är en skonsam rengöring med uppfriskande doft som återfuktar och återfettar din hy. En rengöring i gelform som avlägsnar smuts och makeuprester utan att torka ut huden. Den bode doftar gott och känns snäll mot huden!

(Nyhet) Ansiktsmist – Ännu en nyhet från Dr. Sannas. Ett naturligt ansiktsvatten som återfuktar, vårdar och ger lyster. Fungerar även perfekt som makeupfixering!

Dessa tre produkter har funnits innan men med lite andra färger och namn.

Kroppslotion – Denna populära body lotion innehåller bland annat probiotika, broccolifröolja och omega 3-6-9. En mjukgörande lotion som passar alla hudtyper och doftar gott av lavendel!

Handkräm – Även handkrämen har fått ett nytt utseende. Med samma formula som innan skyddar, vårdar och mjukgör den dina händer med en upplyftande doft av lindblom och bergamott.

Fotbalsam – Denna fotkräm har både fått både nytt namn och ett nytt utseende men är lika bra som innan. Den mjukgör, återfuktar och skyddar mot uttorkning. Perfekt nu till vintern!

Vi älskar dessa pastellfärgade produkter! Har du inte testat Dr. Sannas produkter än? Klicka dig då vidare HÄR för att komma till hela Dr. Sannas sortiment ♥

2 thoughts on “Dr. Sannas produkter får ny design!”

  1. Hej Johanna!

   Eller hur! De är så fina 😀
   Va kul att du gillar dem så mycket!
   Och tack för din kommentar (:

   Ha en superhärlig onsdag!

   Pigga hälsningar,
   Victoria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *