Mascara

Dramatiska fransar med INIKA Organic

Jag kan bara säga wow! Inikas mascaror gör allt för att skapa långa, fylliga och dramatiska fransar. Long Lash Mascara har länge varit en stor favorit hos många och jag vill bara passa på att tipsa om Inikas tre andra mascaror – Bold Lash, Curvy Lash och den ekologiska The Mascara. Läs mer om dessa tre favoriter nedan!

Bold Lash Mascara – Det är denna mascara jag använt på mitt öga som ni ser på första bilden. Borsten är stor och separerar varje frans samt skapar längre fransar och ökar volymen. En riktig favorit hos mig och ni förstår säkert varför!

Curvy Lash Mascara – Den perfekta mascaran för dig med raka fransar! Den hjälper dig att uppnå intensivt böjda fransar med naturliga och veganska ingredienser. Denna mascara ger dig det lyft du vill ha!

The Mascara – Om du gillar att måla dina fransar med en mindre borste är denna mascara perfekt för dig. Den avsmalnande borsten gör den lätt att applicera i såväl ögonvrån som fransarna längst ut på ögat. Den vårdar och ger dig glansiga och vackert långa fransar på ett kick! OCH, den är eko-certifierad eftersom den innehåller ekologiskt tranbärsvatten och inte vanligt vatten.

Dessa tre mascaror är några utav våra favoriter och vi kan varmt rekommendera dem till alla då de är naturliga och även funkar till dem med känsliga ögon! Vilken skulle passa dig allra bäst? Välj mellan de olika mascarorna, borstarna samt vilken färg som du vill ha på dina fransar – svarta, bruna eller kanske blå? ♥

Du hittar hela Inikas sortiment hos oss på PiggaButiken!

Kram Erika

Publicerat av

Erika

Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *