torr hud - q for skin

Duschgel för dig som duschar varje dag

Att duscha varje dag är uttorkande för både hud och slemhinnor. Det bästa är att försöka undvika dush varje dag, men ibland är det oundvikligt om man tränar ofta eller bara har en hektisk vardag. Är det som så att du är en av dem som duschar varje dag kan det vara en god ide att tänka till lite extra när du väljer duschgel. Vad ska du tänka på då? Här är en rekommendation till dig!

Hair & Body Schampo från svenska hudvårdsmärket Q får Skin är en av de produkter vi rekommenderar till dig som duschar varje dag. Detta då den är helt fri från eteriska oljor, parfym och starka tvättensider. Det är så fantastiskt milt att du kan använda det varje dag.
torr hud - q for skinTänk på att även om du använder en snäll duschgel så är vatten i sig utårkande för huden. Om du fortfarande känner dig torr kan det därför vara bra att komplettera med en skön hudkräm. Då rekommenderar jag Quick Repar Cream som du kan använda både på kroppen och i ansiktet. Smidigt! torr hud - q for skintorr hud - q for skinJag använder många av Q for Skins produkter och är supernöjd! Testa du också!

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *