akne före och efter - ess probiotic skincare

Effekten av ekologisk hudvård – Före- och efterbilder

Det finns fortfarande förutfattade meningar när det gäller effekten av ekologisk och naturlig hudvård. Vi blir ständigt exponerade för reklam som berättar för oss om otroliga resultat av konventionell hudvård. När det gäller marknadsföring av ekologisk hudvård fokuseras det mest på att du gör ett bra val när det gäller miljö och hälsa. Men det finns hudvård som är både ekologisk och naturlig som är verksamma och har visat fantastiska resultat inom flera områden beroende på vilket mål du har med din hudvård. Här är tre före- och efterbilder på personer som använt ekologisk hudvård!

Torra kinder – “Jag har aldrig sett något liknande. Och då har jobbat med olika märken i ca 15 år.” – Hudterapeut och mamma till dottern på bilden nedan. På höger kind har hon applicerat Probiotic Serum, vänster kind ej applicerat något produkt. Detta är resultatet efter en applicering.

torrakinder före och efter - Esse probiotic skincare

Rosacea – Kvinnan på bilderna nedan har använt Sensitive Cleanser, Sensitive Serum och Nourish Moisturiser i den ordningen morgon och kväll. Hon har dessutom kompletterart med Cream Mask 1 gång i veckan.

rosacea före och efter - esse probiotic skincare

Akne – Denna person har använt Sensitive Cleanser, Probiotic Serum och Hydro Moisturiser morgon och kväll. Resultatet är efter två månader.

akne före och efter - ess probiotic skincare

Ja, här är några fantastiska före och efterbilder från Esse Probiotic Skincare. Hur känner du nu? Är du övertygad om att ekologisk hudvård är lika effektiv och verksam som konventionell? Vi tvekar inte en sekund! Esse Probiotic Skincare har produkter som balanserar din hud istället för att trycka ner eller gömma problem i huden. Det innebär att resultatet blir hållbart och produkterna går att använda även på lång sikt.

Har du några frågor om din hud? Mejla dina frågor med bild till hudanalys@piggabutiken.se eller gör vår hudanalys här!

Publicerat av

Katarina

Auktoriserad Hudterapeut, Bicom terapeut, Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *