Eye Cream - Rosenserien

Effektiv ögonkräm som motverkar rynkor!

Ge dina ögon ett naturligt lyft med Rosenseriens ekologiska ögonkräm! Ögonkrämen har fått “Bäst i test” och återfuktar huden effektivt samt motverkar fina linjer och mörka ringar. Läs mer om den nedan!

När det gäller hudvård är en ögonkräm enligt de flesta hudterapeuter en av de viktigaste produkterna du behöver för att få bästa möjliga anti-age resultat. En ögonkräm är komponerad just för den tunna känsliga huden närmast ögat. En vanlig ansiktskräm är oftast för kraftig för partiet närmast ögat och därför rekommenderas en ögonkräm, där Rosenseriens Eye Cream är som gjord för just detta känsliga parti.

Eye Cream - Rosenserien

Denna ögonkräm reducerar inte bara ålderstecken utan den återfuktar, stramar upp, minskar svullnad samt mörka ringar kring ögonen. Applicera den med avslappnade fingrar längs benet i ögonhålan. Efter att du applicerat din ögonkräm följer du upp med en skön ansiktskräm som passar din hudtyp. Om du vill köra fullt ut med Rosenseriens produkter finns fyra olika som riktar in sig på känslig/torrnormal/torr, normal/fet och anti-rynkkräm. Komplettera med nattkräm under natten för extra fukt och näring.

Sen är det bara att njuta av underbart återfuktad hud tack vare de högklassiga naturliga och ekologiska råvaror som finns i denna underbara hudvård ♥

Kram Emelie

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *