En bra antirynkkräm motverkar hudens åldrande och är intensivt återfuktande. Denna antirynkkräm med ekologiska ingredienser innehåller växter som har en dokumenterad effekt mot linjebildning i huden. Den är även rik på antioxidanter och vegetabiliska oljor som fördröjer åldrandeprocesserna i huden.

Rosenseriens antirynkkräm passar alla hudtyper och är speciellt bra för den torra och mogna huden. Gör huden slätare, fastare och mycket mjuk med en mild, diskret och behaglig doft från naturen.

ekologisk antirynk - rosenserienDu applicerar ansiktskrämen på rengjord hud som du fuktat med Rosenvatten. Antingen sprayar du direkt i ansiktet eller genom att fukta en bomullspad (ekologisk bomull). ekologisk antirynk - rosenserienFör bästa resultat av antirynkkrämen så använder du den morgon och kväll på både ansikte och hals. Bästa tänkbara kombination av hudvårdsprodukter till denna ansiktskräm är Rosenseriens rengöring, rosenvatten och  ögonkräm. Du använder produkterna i precis den följden som jag skrev.

  1. Rengöring
  2. Ansiktsvatten
  3. Ögonkräm
  4. Antirynkkräm

ekologisk antirynk - rosenserienFörutom dokumenterade resultat är detta en dryg kräm som räcker mycket längre än man tror. Den går snabbt in i huden utan att kännas kladdig och blir snabbt en favorit hos många.