bodylotion - rosenserien

Ekologisk bodylotion från Rosenserien

Rosenserien är kanske mest kända för sin hudvård, men även deras kroppsvård är värd att lyfta då den är precis lika underbar. Här är ett tips på en fuktgivande kroppskräm som lätt absorberas av huden utan att kännas kladdig. Den fungerar även utärkt som svalkande och återfuktande aftersun-lotion. Perfekt efter en dag i solen!
Denna sköna bodylotion med havtorn från Rosenserien är rik på fettsyror som gör huden mjuk och smidig. Välgörande för den riktigt torra huden och passar lika bra till vuxna som till barn.
bodylotion - rosenserienIdag efterfrågas naturlig och ekologisk hudvård glädjande nog av allt fler. För Rosenserien är detta inget nytt. Redan på åttiotalet skapade grundarna Laine Nilsson och Agneta Törnqvist Rosenserien, som ett naturligt alternativ för hållbar hudvård och skönhet. Då som nu utvecklas och tillverkas produkterna enligt samma filosofi, baserat på högklassiga naturliga och ekologiska råvaror.
ekologga - rosenserienRosenserien är en svenskproducerad hudvårdsserie som vänder sig till den växande skara medvetna människor som vill vårda sin hud och samtidigt ta ansvar för miljön. Därför är Rosenserien ett klockrent alternativ som förtjänar en plats i sortimentet hos oss på Piggabutiken.se.

Publicerat av

Jannica

Hälsorådgivare, Licensierad Kostrådgivare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *