Ekologisk dagkräm som täcker skönhetsfläckar

Söker du en lätt dagkräm som döljer eventuella skönhetsfläckar utan att täppa till porerna? I vårt sortiment hittar du tonad dagkräm från flera av den ekologiska marknadens ledande märken. I detta blogginlägg berättar jag mer om Rosenseriens tonade dagkrämer och förklarar hur de känns på huden, vilken hudtyp de passar och visar hur de ser ut. Läs mer!

Rosenserien har två dagkrämer med lite färg som jämnar ut hudtonen i ansiktet utan att ge en täckande känsla och intryck. Den känns väldigt lätt när den appliceras och upplevs aldrig tung eller jobbig att ha på huden. Huden kan alltså andas och känns fräsch hela dagen när du använder den. Denna tonade dagkräm passar alla hudtyper, så även om du har fet, mogen, torr eller känslig hud så kan du använda den.

Nu under sommaren brukar jag inte sminka mig till vardags och då tycker jag en tonad dagkräm passar perfekt. Detta är nämligen den ultimata 2-i-1 produkten för dig som inte är i behov av så mycket täckning som till exempel en foundation ger. Med en tonad dagkräm får du en naturligt jämnare hudton så man kan nästan säga att det är som att slå ihop hudvården med den tiden du eventuellt hade lagt på att sminka dig. Samtidigt som du får en naturligt jämnare hudton så återfuktas din hud som om det vore en vanlig dagkräm. Så smidigt enligt mig!

Välj mellan två nyanser, en lite ljusare och en som blir aningen mörkare.

Tinted Moisturizer – Light hittar du HÄR

Tinted Moisturizer – Dark hittar du HÄR

Missa inte att vi har 15% rabatt på hela Rosenseriens sortiment tom 1/9 (: Du hittar alla produkter HÄR.

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *