Inika

Ekologisk foundation med solskyddsfaktor!

Nu när vårsolen gör sig påmind är det lätt att glömma bort hur stark solen faktiskt är. Visst kan det kännas lite väl tidigt att dra fram solkrämen redan nu, därför vill jag tipsa om INIKA Organics mineralfoundation som lätt smälter in i huden samtidigt som den skyddar mot solen med hela spf 25.

INIKA Organic är ett 100% naturligt, ekologiskt och veganskt varumärke som har allt du behöver inom makeup. En av storsäljarna är just deras Mineralfoundation vilket inte är konstigt! Den består endast utav rena mineraler som ger en naturligt strålande täckning utan att täppa till porerna eller irritera huden.

För att få den bästa täckningen är det viktigt att använda bra täta borstar och då är Inikas Kabukiborstar super! Jag använder själv dessa två produkter och gillar att man kan välja om man vill ha mycket eller lite täckning. Vill jag en dag ha en naturlig look så tar jag inte lika mycket produkt på borsten. Men vill jag ha mer täckning så går denna mineralfoundation att jobba in superfint i huden utan att det ser mycket ut. Att denna foundation även innehåller spf 25 gör att jag inte behöver oroa mig för att bli bränd då jag inte gillar att smörja in mig med solskyddsfaktor i ansiktet. En perfekt basprodukt som även skyddar dig mot stark sol, den är grym!

Klicka hem din rätta färg HÄR,

eller spana in resterande sortiment från INIKA Organic HÄR.

Inika

 

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

2 thoughts on “Ekologisk foundation med solskyddsfaktor!”

  1. Hej! Undrar om denna är lite glittrig, alltså har “skimmerpartiklar” i sig? Vissa mineralfoundations har det och vissa inte, har läst några recensioner av denna och vissa menar att den är för “glittrig”… Jag är inte så glad i det heller, t.ex. är Iduns mineralfoundation mer skimrig än Lily Lolos som jag föredrar.

    1. Hej Jenny!

      Jo, vissa av dem har lite mer skimmer i sig än andra, dock kan de se mer skimriga ut i burken men sedan smälter de in fint i huden utan att man blir helt glittrig i ansiktet 🙂 Vilken nyans är det du tänker dig?

      Pigga hälsningar, Victoria

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *