C/o Gerd

Ekologisk gåva från c/o Gerd

Tänk va snabbt tiden går, vi är allså redan inne i Juli månad! Semestertiden börjar och värmen är tillbaka, förhoppningsvis här för att stanna. En ny månad betyder en ny månadsgåva från c/o Gerd och denna månad lägger vi fokus på deras Body Shower Lemongrass och Body Lotion Lingonberry. Läs vidare om dessa två produkter nedan!

C/o Gerd

Body Shower Lemongrass är en väldoftande kroppstvål som tar dig med på en spa-stund varje gång du använder den. Receptet har en perfekt balans av snälla tvättensider med avokadoolja och eteriska oljor. Den doftar supergott och känns riktigt skön mot huden!

C/o Gerd

Body Lotion Lingonberry är en härlig mjukgörande kroppslotion, speciellt framtagen för en torr hud. Med lingonfröolja och eteriska oljor får du verkligen uppleva vad det innebär att nära huden med ekologiska ingredienser som avokadoolja, shea- och kakaosmör.

Denna gåva får du alltså när du handlar produkter från c/o Gerd för 400 kr eller mer (: En liten trevlig överrasking om du ändå passar på att fylla upp badrumsskåpet där hemma. Hela kitet hittar du HÄR.

Ha en fin dag ni alla!

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *