Bambusa bumbustrumpor

Ekologiska bambustrumpor i one size storlek

De skönaste strumporna jag någonsin ägt! Bambusas bambustrumpor är de första jag och sambon väljer i strumplådan då vi kan ha dem båda två tack vare sin mjuka elasticitet, vilket är supersmidigt! Vi slipper nu att sortera strumporna mellan oss och har börjat byta ut alla våra vanliga strumpor som håller på att gå sönder, till just bambustrumpor! Gör det du också, du och din partner kommer inte att bli besvikna!

Bambusa har alltså strumpor för både dam och herr, till och med för dina barn om dem har storlek 36 eller större. Deras one size storlek sträcker sig mellan 36-44 och känns inte alls stora eller trånga. Bambustrumpor är ett miljövänligt och hållbart val som ger en silkesmjuk känsla mot huden och transporter fukt bättre än bomull. Detta gör att fötterna hålls torra och förbättrar fothygienen! Gillar du korta ankelsockar och din partner höga strumpor finna det olika modeller att välja mellan.

Bambusa bumbustrumpor

Bambu är en råvara som växer snabbt, kräver lite vatten och behöver ingen typ av besprutning eller konstgödsel. Av den anledningen är bambu ett miljövänligt alternativ som är hållbart i längden för såväl miljö som för de människor som arbetar med att odla bambu och de som tillverkar strumporna.

Jag har verkligen hittat mina favoritstrumpor och nu kan du göra det också! På PiggaButiken finns nu Bambusas bambustrumpor som du bara måste testa!

Publicerat av

Pigga-Viktoria T

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *