Läppstift

Ekologiska läppstift med vårdande effekt!

Är du också på jakt efter ett nytt och fräscht läppstift som inte torkar ut dina läppar och som sitter kvar hela dagen? Då kan jag varmt rekommendera Maria Åkerbergs Lip Care Colour. Ett lyxigt och vårdande läppstift som ger fin färg och glans samt en fyllig känsla!

Läppstiften från Maria Åkerberg är helt naturliga och ekologiska och verkar vårdande efter att du lagt det på läpparna. Det finns massa fina färger att välja bland och färgerna är baserade på olika mineraler, som till exempel järnoxider, talk och titandioxid. Vad är det då som gör att läppstiften vårdar läpparna? Jo, tillsammans med mineralerna så innehåller dem även vegetabiliska oljor och vaxer som både återfuktar, mjukgör och skyddar dina läppar för yttre påfrestan. Och så sitter det faktiskt kvar hela dagen, vilket är ett stort plus!

Läppstift

Min favoritfärg är Plumberry som går lite mer åt det kalla och rosa-lila hållet samt Burgundy som också är lite mörkare men som har en varmare ton och lite mera rött i sig. Hitta din favorit du också ♥

Ha det fint!

Kram, Victoria

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *