Ibland säger huden ifrån! Den kan reagera med att bli röd och fnasig, eller bara torr och trist. Här är några av våra bästa produkter för torr, känslig och reaktiv hy från Dr Sannas. Ett kit innehållande ansiktsolja, ögonkräm och deras berömda multikräm som funkar till ansiktet men även på kroppen. Läs mer om dessa tre produkter nedan!

Lugnande Ansiktsolja – En ansiktsolja för dig med torr, känslig och reaktiv hy. Den innehåller havtornfruktolja som har en lugnande effekt på huden och jättenattljusolja som ger en fin lyster och främjar hudens elasticitet.

Ögonkräm – En lätt ögonkräm som passar alla hudtyper. Det håller fuktbalansen, motverkar fina linjer och främjar elasticiteten i den tunna huden runt ögonen. Innehåller bland annat Perillaolja som är naturligt rik på omega-3 och baobabolja som kallas för naturens anti-age.

Multikräm – En vårdande kräm som mjukgör och skyddar torr och känslig hud mot uttorkning. Den innehåller bland annat probiotika, baobabolja och ekologisk svartvinbärsolja (som har en unik sammansättning av de essentiella fettsyrorna omega-3 och omega-6). En riktig näringsbomb för huden!

Dr Sannas

När din hud är i balans kommer den att visa sin tacksamhet med en vacker lyster! Du hittar Dr Sannans Ansiktskit hos oss på PiggaButiken ♥

Kram Erika