Maria Åkerbergs babyprodukter är väldigt omtyckta av både barn och föräldrar. Därför har hon satt ihop två kit som är perfekta att ge bort till nyblivna föräldrar som en “välkommen-till-världen-present” eller som doppresent då de redan är färdigpackade och fina. Eller varför inte köpa till sina egna små? Maria Åkerbergs handdukar, som ingår i båda paketen, passar perfekt på skötbordet och håller Oeko-tex standard 100. Välj mellan följande två kit:

 1. Baby Gift Set Tvättlappar
I detta kit får du Baby Wash, Baby Lotion, Baby Oil och Baby Care. Alla produkterna är milda och skonsamma mot bebisars känsliga hud. Baby Wash vårdar och rengör hela kroppen och kan även användas som ett schampo åt barnet. Ingredienserna som rengör kommer endast från majs och kokos. Baby Lotion ger fukt åt huden och både vårdar och lugnar. Den är så pass mild att den till och med kan användas i ansiktet på en nyfödd bebis. Baby Oil innehåller växtoljor som är speciellt utvalda för att bevara hudens egna funktioner. Baby Care är ett balm som återfuktar rejält. Perfekt om barnet har torr hud eller röda kinder till exempel. Dessutom får du med fyra stycken små Maria Åkerberg handdukar.

babykit - maria åkerberg

2. Baby Gift Set Handduk
Detta kit är en lite förenklad version av ovanstående kit kan man säga. Alla produkter är desamma förutom att denna gåvopåse inte innehåller en Baby Lotion. Dock får du med en större Maria Åkerberg handduk, istället för de små som ingår i det andra kitet.

babykit - maria åkerberg

Välj det du gillar bäst. Det är garanterat en uppskattad present!