Rosenserien

Ekologiskt för både honom och henne

De allra flesta skönhetsprodukterna idag lockar främst kvinnor, vilket är lite synd för de män som letar efter bra hår- och hudvårdsprodukter. Vi har dock en hel del produkter som riktar sig just till män och därför vill jag idag lyfta fram Rosenseriens sortiment, som passar för både honom och henne.

Längst upp ser ni de olika deodoranterna som jag och Viktor, min sambo verkligen gillar och trivs med. De är helt naturliga, ekologiska och passar alla, även för mig med känslig hud. Det bästa av allt är att de doftar fantastiskt gott båda två och håller oss fräscha under hela dagen. Du hittar dem och Rosenseriens deospray HÄR.

Rosenserien

Båda våra schampon innehåller arganolja som skyddar, vårdar och stärker håret. Vi gillar dem eftersom de passar alla hår och hudtyper och är speciellt bra vid torr och känslig hårbotten, som vi båda ibland kan känna av. Schampot för män hittar du HÄR och för kvinnor HÄR.

Rosenserien

För att fokusera lite extra på männen och deras behov har Rosenserien även två produkter för rakning. Vanligtvis kan rakning ge små mikroskador och många produkter har uttorkande och ibland irriterande effekt på huden. Men med dessa två slipper han irritation. Wash and Shave Gel (som du hittar HÄR) är en kombinerad tvätt- och rakgelé som effektivt rengör på djupet och mjukar upp skäggstråna innan rakning. Den är skonsam för huden och kan också hjälpa till att reglera talgkörtelproduktionen.

After Shave Tonic (hittar du HÄR) är ett uppfriskande rak- och ansiktsvatten som används efter rengöring och rakning. Den ger en fräsch känsla, sluter porerna och återställer hudens pH-värde. Både två doftar riktigt gott och är, som allt annat – naturligt och ekologiskt certifierat.

Rosenserien

Eftersom jag är lite känslig i min hy använder jag Rosenseriens Moisturizer för torr och irriterad hud, som du kan hitta HÄR. Viktor är lite grövre i huden men kan ibland känna sig lite torr, och trivs riktigt bra med Rosenseriens Moisturizer för män, som är en återfuktande gelé för torr, mogen eller rynkig hud. Han använder den både på morgonen och kvällen och känner sig mjuk och len efteråt.

Passa på att skämma bort din man, bror, pojkvän, pappa eller någon annan med ett ljuvligt och naturligt hår- och hudvårdspaket från Rosenserien, och kanske dig själv också (:

Ha en fin dag!

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *