Ekologiskt hårserum – För ett återfuktat och friskt hår!

Känns ditt hår torrt och frissigt? Då bör du testa detta återfuktande hårserum från C/O Gerd. Det kan användas både för att vårda eller styla, eller varför inte båda!

Detta Hårserum innehåller bärfröolja och går lätt in i håret utan att göra det kladdigt eller tugnt. Oavsett vilken hårtyp du har så kan du använda detta serum. Det gör det som behövs för just ditt hår. Detta är en multifunktionell produkt som gör en hel del för ditt hår. Håret får volym, återfuktning och en näringsboost.

Hårserum

En smidig egenskap som serumet har är att det fungerar som en leave-in produkt. Du kan till exempel ta det i håret på kvällen efter att du duschat, utan att det försvunnit på morgonen. Det sitter kvar och bibehåller ditt hårs form. För dig med frissigt och flygigt hår är detta ett tips då serumet motverkar just det.

Du kan applicera det både i fuktigt och torrt hår. Oavsett när du använder det, i torrt eller blött hår så är denna produkten dryg, så du behöver inte ta alls mycket för att det ska räcka till hela längderna.

I fuktigt hår: Applicera en liten mängd i topparna/längderna innan du kammar håret för att underlätta borstningen och för att återfukta. Ska inte sköljas ur!

I torrt hår: Applicera en liten mängd i topparna/längderna för extra lyster eller för lätt stylingeffekt. Ska inte sköljas ur!

Testa det du också, jag älskar det sen dag 1 ♥

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *