ekologiskt smink - Maria Åkerberg

Ekologiskt smink som vårdar och skyddar din hy

Om du i dagsläget inte använder ekologiskt smink kan du säkert känna igen känslan av att det är jobbigt för huden att vara instängd under ett lager smink varje dag. Jag själv minns hur skönt det var att låta huden vila från smink och gå osminkad några dagar och låta huden andas innan jag började använda ekologisk och naturlig makeup. Nu vet jag att man aldrig ska behöva känna så. Sedan jag började använda ekologisk make-up som finns här på Piggabutiken.se kan jag både känna och se skillnad på min hud. Att den mår så mycket bättre.ekologiskt smink - Maria ÅkerbergIdag använder jag uteslutande ekologisk smink och en av favoriterna bland alla märken är Maria Åkerberg som fungerar som en förlängning av hudvården. Med detta smink och breda utbud får jag en fin yta samtidigt som de vackra färgerna vårdar och skyddar mot de dagliga påfrestningar huden utsätts för. Här används bara närande ingredienser som är bra för huden så som mineraler (till exempel järnoxider, talc och titandioxid). ekologiskt smink - Maria Åkerbergekologiskt smink - Maria ÅkerbergIdag hittar du make-up från nogrannt utvalda varumärken på Piggabutiken.se. Vi är kräsna när vi väljer vilka produkter som ska få finnas med i sortimentet. Det är viktigt för oss att bara jobba med företag som ser till både människan och naturens bästa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *