c/o Gerd

Ekologiskt vinterkit för dina händer, fötter och ansikte

Just nu erbjuder c/o Gerd ett superbra och användbart vinterkit med tre solklara favoriter, nämligen deras fotkräm, handkräm och ansiktsbalm. Dessa tre produkter är noga utvalda att passa denna kalla årstid vi nu gått in i. Läs mer om produkterna nedan!

24/7 Skin Balm är ett vattenfritt ansiktsbalm som skyddar känslig hy mot kyla. Naturligtvis fungerar den lika bra på barn som på vuxna. Använd balmet på kinder och näsa. Balmet verkar mjukgörande och lindrande för irriterad hy. Men kom ihåg att vid långvarig användning bör man ta kortare uppehåll så att huden får andas. Detta beror på att de skyddande oljorna och vaxerna är rikligt feta, just för att huden ska få maximalt skydd i kylan. Balmen är i det närmaste doftfri och innehåller endast ekologiska ingredienser som jojobaolja, solrosolja och bivax från svenska Lappland.

Hand Cream Lingonberry är en lyxig, mjukgörande och återfuktande handkräm. Kompositionen av bland annat sheasmör, lingonfröolja samt eteriska oljor från citron och grape gör att krämen verkar uppiggande och mjukgörande. Undvik torra och fnasiga händer i vinter med denna handkräm!

Foot Cream Peppermint är även den en lyxig, återfuktande och vårdande kräm för torra fötterna. Då den innehåller uppiggande eteriska oljor från Tea tree och Pepparmynta infinner sig en direkt fräschör så snart den applicerats. Även fötterna behöver tas hand om på vintern!

Detta kit går under namnet Vinterboost och finnas att klicka hem HÄR ♥

Publicerat av

Erika

Hälsorådgivare, Makeup Artist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *