Foundation - Dr. Hauschka

En bra ekologisk foundation

Känner du igen känslan av att hitta bra foundation som man känner att man verkligen är nöjd med? Allt från innehåll till doft och framförallt slutresultat är bra. Du som är noga med att produkterna du använder ska vara bra för både människa och miljö kanske känner igen att sökandet efter riktigt bra smink kan vara en lång process. Därför tänkte jag förkorta jakten åt dig för här är en av de bästa foundations i flytande form jag provat!

Foundationen jag pratar om är av märket Dr. Hauschka och du hittar den här. Detta är ett välkänt ekologiskt hudvårdsmärke som länge stuckit ut på marknaden för renheten och kvalitén i sina produkter. Innan jag provade deras foundation hade jag länge jobbat med hudvårdsprodukterna, men inte visste jag att jag skulle bli så förälskad i deras makeup! Denna foundation innehåller flera olika oljor, bland annat vårdande kokosolja och macadamiaolja som vårdar och skyddar din hud. Den ger alldeles lagom täckning och håller länge.
Välj nyansen som är närmast din egen hudton och tänk på att nyansen ska harmonisera med dina egna toner på käklinjen ner mot halsen för ett naturligt resultat. Välj bland fem olika nyanser och klicka hem den som passar just dig!
Ekologisk foundation - Piggabutiken.seJag som sminkar både mig själv och kunder nästan varje dag gillar att arbeta med pensel när jag applicerar foundation. Jag tycker det är både enklare och att det blir ett finare resultat än om jag applicerar direkt med fingrarna. Då vill jag även som hudvårdsnörd belysa vikten av att använda rena penslar för att undvika att dåliga bakterier samlas. Tvätta dem varje vecka med valfritt schampo och låt dem torka liggandes på handduk.Foundationpensel - Maria ÅkerbergHoppas du gillar den lika mycket som jag!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *