Finest Selection

En förpackning – Nio smaker

Perfekt i detta ruskväder! Skoja bara, denna veckan ska ju bli kanonfin. Men för de dagar som inte är lika fina älskar jag att gosa ner mig i soffan med en varm kopp te medan regnet smattrar mot fönsterrutan. Yogi Tea är ett märke som gör teer utefter en del ayurvediska traditioner. Märket har rötterna i den 3000-åriga indiska läran om ayurveda, vilket är en lära om balansen mellan sinne, kropp och själ. Yogi Bhajan var en pionjär för den holistiska yogalivsstilen och hans mål var att ge människor ett bra och lyckligt liv, med en mycket god hälsa. Yogi tog med sig sin enorma kunskap till västvärlden i slutet på 60-talet. Han undervisade folk genom att dela med sig av sin kunskap och under tiden serverade han te med en blandning av aromatiska kryddor, som sedan började kallas för “Yogi-te”.

Detta utvecklades i slutet av 80-talet till ett varumärke som bygger på Yogis idéer kring hälsa och själ. Yogi Tea har väldigt många olika teer och är idag omtyckta världen över. De har så många olika smaker att det finns något för alla. Den unika ayurvediska blandningen bygger på Yogi Bhajans eget recept med kanel, kardemumma, ingefära, kryddnejlika och svartpeppar. I teerna används över 80 utvalda, ekologiskt odlade örter.

Finest Selection

Finest Selection är en förpackning med nio av de mest populära tesmakerna från Yogi Tea. Vilket kan vara bra om det är svårt att välja bland alla olika smaker. Denna ask passar perfekt för den som är nyfiken på sortimentet och vill testa mer än en sort samtidigt. De smakerna/påsarna som ingår är Classic, Licorice, Ginger Lemon, Sweet Chili, Sweet Chai, Women’s Tea, Choco, Throat Comfort och Green Tea Ginger Lemon.

Testa du också! Kanske hittar du en ny te-favorit. Du hittar Finest Selection HÄR (:

Publicerat av

Victoria

Hälsorådgivare, Marknadskommunikatör

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *