Mighty Greens - Alpha Plus

En grön näringsboost för varje tillfälle!

Om jag bara fick ge ett tips på vad som med minsta möjliga insats skulle leda till de mesta resultatet när det kommer till att förbättra sin hälsa blir tveklöst svaret – Börja med att lägga till en grön drink varje dag! Det är alltid lättare att lägga till än att ta bort något och börjar man bara med att addera en liten näringsboost varje dag så kommer man förvånansvärt långt!

När man inom forskarvärlden pratar om kost för optimal hälsa går åsikterna vilt isär! Vissa förespråkar vegetariskt, andra mer rött kött av god kvalitet. En del förespråkar mycket fett, andra fettfritt och fruktbaserat. Åsikterna kunde inte vara mer spretiga och vet du, ALLA har forskning som stödjer just deras tes. Visst är det intressant! Men det finns en gemensam nämnare som de flesta håller med om. Att vi alla ABSOLUT MÅSTE ÄTA MER GRÖNT!

Så hur får man till det? 5 rejäla nävar grönt varje dag. Dina barn ska äta 5 av deras nävar. Gör dom det? Dessutom som grädde på moset så ska det vara OLIKA grönsaker. Gärna runt 30 olika varje dag, åtminstone varje vecka, lycka till… Vill du ha lite hjälp på vägen kanske? Jag skulle ju göra det så enkelt som möjligt men med maxat resultat ju! Vem gillar inte minimal insats- maximal utdelning?

Mighty Greens - Alpha Plus

Innan du äter frukost, blanda 1 msk Mighty Greens i ett glas vatten och drick, sen är det klart. Typ 20 sekunder senare har du tillfört kroppen 24 olika näringstäta livsmedel och du är en bra bit på väg mot att nå 30 olika under din dag. Nästan som doping för näringsjägare (:

Tycker man inte om smaken, blanda i lite juice eller strö blandningen på filen/yoghurten. Eller som jag, släng ner en skopa i smoothien, så lätt!

Stort lycka till, kram Malin.

Publicerat av

Pigga-Malin

Hormonterapeut, Hälsorådgivare, Kostrådgivare, Massage- & Friskvårdsterapeut, Expert inom Hud- och Hårbottensbesvär, Hormonterapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *